Свързани новини

08.05.2020 11:49

Горанов е контактът ми в хазарта: Божков

Видян 6064 пъти | Коментари 3
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


„Това с Комисията по хазарта, аз никога не съм имал контакти, всичките ми контакти по този бизнес са били с Влади Горанов. За което имам безброй доказателства. Законът не се тълкува, той се изпълнява. При едни правила – данъкът е един, при други правила – друг. Затова тотото е плащало един данък, а ние друг“, каза Васил Божков в интервю за бТВ.

Главният прокурор Иван Гешев определи бизнесмена като „най-опасният българин“. Според Божков обаче, това са безпочвени обвинения. „Да се хвърлят обвинения от прокуратурата и да се представят хората като виновни без влязла в сила присъда, мисля, че е незаконно. Това го има само при тоталитарните режими. Гешев реши, че съм виновен ли, как?“, заяви Божков.

„Мафията не прави такива неща. Целият репресивен апарат работи. Борисов защо се оправдава, че запорите са от прокуратурата, запорите са от НАП и Влади Горанов. Какво иска да замете Влади Горанов? Време е Горанов да си подаде оставката“, посочи Божков.

Бизнесменът заяви, че ще съди България заради отнетите му културни-исторически ценности. По думите му артефактите са изнесени без спазване на изискванията и те ще бъдат унищожени.

Издирваният от прокуратурата бизнесмен  обяви, че в момента се намира в Дубай и се чувства добре. Той допълни, че от края на месец януари се намира там. Срещу Божков има повдигнати 11 обвинения, сред които за изнудване, търговия с влияние и нерегламентирано притежание на културни ценности.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 10.05.2020 19:20

    СЪД-ЕСТЕ АПАРТАМЕНТ -ГЕШЕВ СЕ ПРАВИ ,ЧЕ НЕЕ ЧУВАЛ ЗА ТОВА

  • 002 Anonimen 09.05.2020 12:03

    Още преди 10-на години, когато публично обяви, че заплатата на зам.министър му е малка и че на неговите години вече били милионери, даде ясен знак към когото трябва, че е човек готов за схеми. Скъпите му часовници и костюмчета са мн.малка част от заработеното по втория начин

  • 001 Anonimen 08.05.2020 18:20

    Възниква простичък въпрос: На кого от двамата да повярваме. Божков е с повдигнати обвинения и въпреки презумпцията за невиновност главният прокурор Иван Гешев го обвинява в десетки престъпления и твърди, че има достатъчно доказателства. Божков-Черепа отрича. Би трябвало да вярваме на Горанов, защото КПКОНПИ заяви, че той законно живее в луксозен апартамент без да плаща наем, защото бил на кръстника му. Освен това Горанов твърди че винаги казва само истината.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни


Днес ще ви се иска да сте особено красиви и