Свързани новини

07.05.2020 19:35

Дрогиран шофьор преби адвокатка пред очите на децата й

Видян 3132 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Столичната адвокатка Галя Гълъбова беше брутално пребита пред очите на своите деца. Нападателят е млад шофьор, за които пробите показват, че е карал под въздействието на наркотици, съобщи регионалния сайт samokov365.com.

Адвокат Галя Гълъбова разказа от първо лице за преживяния ужас в опит да запази живота на своя син от скоростта на връхлитащото возило. За радост обществото ни става все по-чувствително към подобни инциденти и безумието по пътищата. Като красноречив пример може да се посочи посегателството срещу живота на журналиста Милен Цветков.

"В момента съм в село Говедарци при родителите ми заедно с моите две деца – близначета на 7 години. Пребиваваме там с оглед на извънредното положение". С тези думи започва разказа си потърпевшата дама. Във въпросния ден с едното от децата си – 7-годишният Мартин тръгват към центъра на Говедарци, за да напазаруват. По това време другото дете вече на центъра с приятелка на Галя – Биляна Николова. "Тръгнахме от една странична улица, която излиза на центъра. Чух свистене на гуми и долових едно бързо шофиране, но все още нямах видимост към колата, която очевидно наближаваше. Тя идва от Самоков. Всичко се развиваше буквално за части от секундата", разказва адвокат Гълъбова. Междувременно детето й вече почти излязло на улицата. Галя скача върху него в опит да го защити, а ударът се размина за части от секундата. На по-малко от метър. По думите й шофьорът намалява скоростта за кратко време и след това с пълна газ ги отминава.

"Имах чувството, че въобще не ме виждаше. Със същата мръсна газ си продължи. Аз се се разкрещях: "Ще ни избиете децата". Това беше моята инстинктивна реакция.Собственикът на близката къща беше видял всичко. Намери ме и в последствие каза: "Видях с каква скорост премина и какво стана. Отправихме се към центъра и влязохме в магазина, за да напазаруваме. В този момент забелязах, че въпросната кола спира там. Реших, че няма да си замълча и ще отида при тези млади хора и да ги попитам така ли се кара и въобще осъзнават ли какво щеше да се случи?", казва адвокат Галя Гълъбова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 08.05.2020 02:06

    Чалга поколението порастна . За тях морал , съвест , виновност , култура , етикеция , Родина ... са понятия чужди и не важни . Тежко и горко на България , когато те поемат управлението на страната .

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Чак след обяд ще можете да си отдъхнете

Чак след обяд ще можете да си отдъхнете, че сте успели