Свързани новини

07.05.2020 10:27

Пуснаха Жени Калканджиева от ареста

Видян 1080 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Жени Калканджиева е пусната от ареста, след като в сряда Софийският градски съд отложи делото срещу нея за 25 юни. Причината - търсят се още свидетели по него, предаде Нова тв. „Мис България“ 1995 беше арестувана заради съседски скандал, започнал в ранните часове в сряда.


Преди две седмици съпругът й също беше задържан за нанасяне на побой на друг съсед. Стефан Манов-Тачо беше пуснат на свобода срещу 5 000 лева гаранция. 


„Майка ми не може да свали високото кръвно и не е добре все още. Калканджиева каза, че имала двама свидетели, но такива няма. Не сме поставяли хартийки пред вратата й. Няма да паднем на такова ниво. Искаме да живеем спокойно. Всеки ден от техния апартамент се чуват скандали и силна музика. Понякога крещи за помощ", разказа в ефира на „Здравей, България" Маги Захариева, жената, с чието семейство Калканджиева влезе в конфликт.


„Грозната случка с побоя над мъжа ми се случи на Разпети петък. Събрахме подписка. 80% от живущите в блока се подписаха, защото искаме г-жа Калканджиева и семейството ѝ да се изнесат", каза Виолета Захариева. Тя показа кадри, на които се вижда, че от дома на Калканджиева денонощно се чува силна музика.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес може да откриете, че простите решения са най-ефективни

Днес може да откриете, че простите решения са