Свързани новини

05.05.2020 13:29

Симеонов: Поне 30% участие на етажната собственост при санирането

Видян 2366 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Единодушни сме, че евентуалното възстановяване на санирането не трябва да е безвъзмездно, а с поне 30% участие на етажната собственост. Това каза на брифинг в Министерски съвет лидерът на НФСБ и заместник-председател на Народното събрание Валери Симеонов след заседание на Коалиционния съвет, предаде Фокус.

Симеонов поясни, че на заседанието на Коалиционния съвет основна тема е била активната политика за откриване на нови работни места. По думите на Симеонов потенциалът за това в строителния бранш е голям.
„Напоследък доста голяма група хора загубиха работата си. Само от 1 март до 1 април има малко над 100 000 човека, които са излезли на борсата. Държавата ще предприеме съответните мерки в резултат на договореността, която сме постигнали, за увеличаването на възможността за назначаване на хора, увеличаване на строителни обекти и разрешаването на дейността по редица направление. На първо място това са инфраструктурните обекти. Това са магистрали: ускорено доизграждане на АМ „Хемус“. Пътят Ботевград - Монтана - Видин също е обект, който ще поеме съответните работни места, техника и фирми. Ще се продължи работата по тунела „Шипка". До 2 седмици ще започне северният обход на град Бургас. Ще се продължи работата по описаните и нуждаещи се от спешен ремонт мостове и виадукти“, посочи лидерът на НФСБ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 05.05.2020 15:17

    Боклукоморът МУ продължава... Задържан е ТИР от Полша, който е превозвал италиански отпадъци за Червен бряг с неизрядни и липсващи документи. По случая е образувано досъдебно производство. На 4 май 2020 г. в ОДМВР Монтана е получен сигнал, че полски ТИР Скания с ремарке, с полски регистрации, е преминал границите на страната на ГКПП Дунав мост 2 с намерение да разтовари отпадъци на територията на гр. Червен бряг, обл. Плевен, с изпращач на товара италианска фирма.

  • 001 Anonimen 05.05.2020 13:39

    Незаконен и престъпен начин за кражба на милиарди, обвит в корупционни схеми. На фона на тази мизерия 2 милиарда не стигат ли, че с още 2 милиарда ще ощетят мизерните и едва оцеляващи българи. Не могат да им смогнат на алчноста и цинизма, а уж война било....

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

скорпион