Свързани новини

04.05.2020 15:23

Майката на убиеца на Милен плати гаранцията си от 100 000 лв.

Видян 1754 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Майката на 22-годишния Кристиан Николов, който блъсна и уби с джипа си тв водещия Милен Цветков, е платила гаранцията си от 100 000 лв, предаде 24 часа. 


Адвокат на Десислава Пешева - Николова е внесъл парите по банкова сметка днес преди обед. Срокът за внасянето им изтичаше на 1 май, но тъй като денят бе почивен, по закон гаранцията може да се плати в първия работен ден.


Десислава Николова бе обвинена за това, че е дала фирмения джип "Ауди Q 7" на сина си, въпреки че е употребил наркотици. През април тя бе арестувана за 24 ч по Закона за МВР, а после бе пусната срещу 100 000 лв.


Неин адвокат обжалва размера на гаранцията, но Софийският градски съд отказа да я намали. Един от мотивите бе, че мярката съответства на обществена опасност на деянието, в което Николова е обвинена.


По делото имало справки, според които фирмата й разполага със значителни финансови приходи до 2018 г. Жената има 3 деца. Освен Кристиан тя е майка на още един син и дъщеря, но според съда те могат да се грижат и сами за себе си, защото са пълнолетни.


Защитата на Десислава Николова твърди, че тя не е знаела, че синът й Кристиан употребява наркотици и че той е взел ключовете от джипа без нейно знание и без талона за автомобила да е у него.

Снимка: БГНЕС




Етикети
, , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.