Свързани новини

03.05.2020 15:05

Короната си отива с 2 от 5-те ретроградни планети: Сюзан Милър

Видян 13558 пъти | Коментари 3
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Свикнали сме да се боим от ретроградните планети, защото Алена така ни повтаря от тв екрана – дамата с аурата, дето ни пази от корона. А се оказва, че точно две ретроградни планети ще ни избавят от тази вълна на вируса. Това бе прогнозирано в 19 минути още преди 2 месеца от известната ни астроложка Мира Кунева, а сега се потвърждава и в майския хороскоп на световноизвестната Сюзан Милър – създателката на един от първите планетарно прочути специализирани сайтове, който вече е на 24 години.


Мира Кунева прогнозира, че Плутон – планетата на епидемиите с мощта, която й даде съвпадът с Юпитер в началото на януари, когато короната влезе в световните новини, ще започне да отслабва от края на март, особено след 7 април, което потвърди и Силва Дончева, а от юни ще изчезне, като е възможно да има втора по-слаба вълна наесен – например през октомври. Изчезването от юни бе прогнозирано и от световния вирусолог на 2019 г. проф. Тарро, който очаква, че е възможно и да не се върне – това стана с първия САРС, а този е втори, и от проф. Бен – Израел, и от много други специалисти, включително от главния китайски главен инспектор. Така е и в книгата за Вируса Ухан – трилър от 80-те години, който удивително точно разказва съвременната ни история с маските и всичко останало, както писа пак преди 2 месеца 19 минути.


Преди да прочетете какво предрича една от най-известните астролози в света, уточняваме, че датите са само ориентир – става въпрос за периодите около тези конкретни дни. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 04.05.2020 07:31

    Ето тава е злоупотреба с природата и знанията за нея. Да обяснищ античовешка дейност с планети,дрън, дрън...Хубавото е, че с този вирус е приключено, недоизмислен е като всяко пъклено дело.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

дева

Така или иначе всички проблеми са в собствената ви глава

Така или иначе всички проблеми са в собствената ви