Свързани новини

29.04.2020 12:04

Александър Ненков в онлайн заседание на Генералната асамблея на Центъра за европейски изследвания

Видян 992 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ и член на УС на Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“ Александър Ненков взе участие във видеоконферентна среща на Генералната асамблея на Центъра за европейски изследвания „Вилфрид Мартенс“.


Председателят на Центъра за европейски изследвания „Вилфрид Мартенс“ Микулаш Дзуринда приветства представителите на всички фондации-членки и очерта основните аспекти на геополитическата ситуация в момента. Изпълнителният директор на Мартенс център Томи Хухтанен от своя страна представи активността на официалния мозъчен тръст на ЕНП в условията на пандемия от COVID-19 и обърна внимание на нуждата да се преосмисли сериозно начина на работа по основните проекти поради невъзможността да се провеждат публични дискусии и конференции.


На срещата бяха обсъдени темите, по които експертите на „Мартенс център“ разработват изследвания, имащи за цел да предоставят научна база при изготвяне на политики за справяне с кризата в областта на икономическата и социална сфера.


По време на онлайн заседанието бе потвърдено, че ако ситуацията го позволява, следващата планирана среща, на която ще бъде избран новият изпълнителен съвет на Центъра за европейски изследвания - ще бъде проведена в България с домакин Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Последвайте интуицията си

Ако днес почувствате необходимост да се оттеглите и