Свързани новини

15.04.2009 16:13

Станишев не вярва на социологически проучвания

Видян 1668 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Не вярвам на социологическите проучвания. Това отговори премиерът Сергей Станишев на въпрос на БГНЕС, готви ли се БСП за опозиция, тъй като според социологическите проучвания червените ще са втора политическа фигура след изборите.


Премиерът е в Пловдив, където на Военното летище откри спортен център на авиобазата, предаде БГНЕС. Ние не се страхуваме, да бъдем опозиция, важно е какво очаква България. В условията на икономическа криза вие видяхте, какви опасни неща предлага Бойко Борисов. Всъщност кметът, който призна, че не разбира от икономика, разбира от политика и се държа адекватно за разлика от експертите си.


На въпрос на БГНЕС, как ще коментира изказването на лидера на "Ред законност и справедливост" Яне Янев, че сто пъти повече предпочита Бойко Борисов пред "Тройната коалиция", премиерът отговори Яне Янев да е жив и здрав, аз не си спомням да съм предлагал коалиция. На въпрос как ще коментира факта, че президентът Първанов върна изборния закон в частта му за прага на коалициите Станишев отговори, че това е било очаквано решение на държавния глава и той го е индикирал още през март.


Станишев реагира остро на въпрос на журналисти до кога ще продължава сагата с пловдивския стадион "Хр.Ботев" който е на държавата (в лицето на Министерство на отбраната), а общината иска да мине под нейно управление. БГНЕС припомня, че вчера пловдивският кмет Славчо Атанасов изпрати писмо до премиера, в което настоява да се реши проблема."Кметът да не ми поставя ултиматуми, аз не съм от плашливите, нито пък министърът на отбраната. Нека седне и да поговори с министър Цонев по въпроса, препоръча Станишев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а