Свързани новини

28.04.2020 15:02

ГЕРБ-депутат препоръча Грипен, сочат документите: главният секретар на президента

Видян 5259 пъти | Коментари 2
Гласували 2 рейтинг: 3.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Днес премиерът Бойко Борисов заяви: "Единствената непрозрачност имаше при "Gripen"-ите, когато за един месец се взеха решенията за милиарди. Само това беше непрозрачно. Нека ги обявят. Тези данни са публични."
Истина ли е казаното от премиера? Категорично не, защото решение за Грипени не е вземано от служебния кабинет на г-н Герджиков, а още по-малко от президента! До този извод е стигнала и временната парламентарна комисия, назначена от премиера и ръководена от Емил Христов (б.р.зам.-председател на парламента като депутат от ГЕРБ, прочул се и със забраната за допускане на инвалиди в сградата на органа, който се нарича Народно събрание).
На 22 стр. от доклада на "авиационната" комисия е записано:
" ... на практика Министерски съвет , взема двусмислено решение, което не предполага нито изпълнение, нито продължаване на процедурата ..."
На стр. 23 е записано:
"... Министерството на външните работи, потвърждава, че към момента ( м. октомври 2017) няма


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 28.04.2020 16:09

    Непрозрачност има в изчезналите десетки милиарди еврофондове и раздаваните от ББР милиони на олигарски и колекторски фирми. Къщите за тъщи и шуробаджанашките фирми за магистралите са пример за учебник

  • 001 Anonimen 28.04.2020 15:26

    ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛЕДАЙТЕ ДЪРЖАВНИ ТАЙНИ! Бях пропуснал този филм Official Secrets /Държавни тайни/ Горещо препоръчвам, особено за журналисти и общественици. Задължителен филм, защото: Когато правителствата лъжат, може да зависи от индивида да разкрие истината. И още: Не можеш да си измисляш факти само защото си министър председател. И България фигурира в този филм като как я надупват американците, за да си изпълнят войната! След като го изгледах ме хвана срам, СРАМ! в каква ЛИПСА НА ЖУРНАЛИСТИКА ЖИВЕЕМ ТУК, в каква ЛИПСА НА ДОБЛЕСТНИ СЛУЖИТЕЛИ НА СПЕЦ. СЛУЖБИТЕ ЖИВЕЕМ ТУК, в каква политическа КОЧИНА си мислим, че живеем. И не на последно място в каква ШИТНЯ, наречена българско кино живеем, което не смее да пръдне срещу Властта. Филмът може да гледате с български субтитри тук: https://filmisub.com/filmi/49970-official-secrets-drzhavni-tayni-2019.html

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

водолей