Свързани новини

24.04.2020 15:10

17 г. и 6 месеца затвор за Емил Милев за въоръжения обир в Люлин

Видян 2412 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

17 години и 6 месеца лишаване от свобода за Емил Милев, който беше признат за виновен за въоръжения грабеж пред клона на банка в столичния жк „Люлин”. Присъдата беше потвърдена от Върховния касационен съд, се казва в съобщение на прокуратурата.


Съдът потвърди наказанията и на двамата съучастници на Милев в грабежа - 17 години и 6 месеца лишаване от свобода за Едуард Павлов и 15 години и 6 месеца затвор за Лазарин Лазаров. Наказанията на тримата са приведени в изпълнение и ще бъдат изтърпявани при първоначален строг режим.


Милев, Павлов и Лазаров бяха предадени на съд през 2015 г. Освен за грабежа в жк. „Люлин”, при който е нападнат с оръжие и удари в главата банков служител и са му отнети 136 072 лв., докато ги пренася към инкасо автомобил, на тримата и още едно лице - М. Д., бяха предявени обвинения и за други престъпления. Емил Милев и М. Д. бяха привлечени като обвиняеми за отвличане и грабеж на турски гражданин на магистрала „Тракия“ на 14 декември 2009 г., както и за последвала престрелка с полицията, за която Милев е обвинен, както и за опит за убийство на полицай. Милев и М. Д. бяха обвинени и за грабеж на бензиностанции в гр. Бухово на 21 август 2012 г., както и на столичното „Ботевградско шосе” на 22 юли 2010 г., пишат от прокуратурата. 


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.