Свързани новини

23.04.2020 16:04

Властта крие 17 млн.лв. далавери на майката на убиеца на Милен от ЕС - Брюксел спи ли? Подсъдими разписват еврофондове в ДФЗ!

Видян 30214 пъти | Коментари 8
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

        Майката на Кристиян Николов - убиеца на  Милен Цветков е участвала в схема за злоупотреби за еврофондове, заедно с Миню Стайков, въпреки гръмките обвинения срещу алкохолния бос, пише Биволъ. Проучване на 19 минути пък показа, че дори високопоставени служители в институцията не са били известени за далаверите, които са били ясни само на обилно награждавалия и снималия се с майката на наркомана министър Румен Порожанов.   Той (на снимката с майката на убиеца) беше отстранен, след като 19 минути разкри неверните данни в имотните му декларации. С многомилионните поръки на жена му от държавни институции обаче и досега никой не се занимава. Фирмата на Николова, с която тя е кандидатствала да точи европейски средства се казва  Десислава Пешева – Комерс. На нейно име се води автомобилът Ауди Q7, с който бе убит при катастрофа Милен Цветков. Ако ДФЗ и Прокуратурата си бяха свършили работата по противодействие на измамите, този автомобил би трябвало отдавна да е запориран. Като част от престъпна схема за източване на еврофондове за 17 МИЛИОНА ЛЕВА.

"Сега разбираме, че тези хора не са предоставяли цялата информация. Буквално са ни лъгали, за да си правят схемите. Хората, които най-много говореха за репутацията на Държавен фонд Земеделие", разказват от институцията.

Те напомнят, че във ДФЗ все още РАЗСЛЕДВАНИ И ПОДСЪДИМИ СЕ РАЗПИСВАТ ПОД ЕВРОСРЕДСТВА ЗА МИЛИОНИ!

А Биволъ напомня: "В началото на май миналата година Миню Стайков се сдоби с второ обвинение за престъпно сдружение с основна търговска дейност злоупотреба с европейски средства, наказуемо деяние по 248а от Наказателния кодекс. Заедно с още 7 души той трябва да отговаря за източване на европейски фондове от ПРСР – съобщи тогавашният зам.-главен прокурор Иван Гешев, който даде и име на делото – “Империята Карнобат”.

През юли 2019 Специализираната прокуратура повдигна обвинения и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 23.04.2020 23:25

    001 И конфискация на имуществото на плъха Порожанов.

  • 002 Ехо 23.04.2020 20:53

    Гешев, спиш ли?

  • 001 Anonimen 23.04.2020 17:17

    Защо ли престъпникът и черна каса Порожанов не е в затвора?! Класически пример за източване на милиарди с чадър от когото трябва. А "къщите за тъщи", корупция до шия....

Виж всички
напред
02|02
RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

козирог