Свързани новини

23.04.2020 16:04

Властта крие 17 млн.лв. далавери на майката на убиеца на Милен от ЕС - Брюксел спи ли? Подсъдими разписват еврофондове в ДФЗ!

Видян 30198 пъти | Коментари 8
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

        Майката на Кристиян Николов - убиеца на  Милен Цветков е участвала в схема за злоупотреби за еврофондове, заедно с Миню Стайков, въпреки гръмките обвинения срещу алкохолния бос, пише Биволъ. Проучване на 19 минути пък показа, че дори високопоставени служители в институцията не са били известени за далаверите, които са били ясни само на обилно награждавалия и снималия се с майката на наркомана министър Румен Порожанов.   Той (на снимката с майката на убиеца) беше отстранен, след като 19 минути разкри неверните данни в имотните му декларации. С многомилионните поръки на жена му от държавни институции обаче и досега никой не се занимава. Фирмата на Николова, с която тя е кандидатствала да точи европейски средства се казва  Десислава Пешева – Комерс. На нейно име се води автомобилът Ауди Q7, с който бе убит при катастрофа Милен Цветков. Ако ДФЗ и Прокуратурата си бяха свършили работата по противодействие на измамите, този автомобил би трябвало отдавна да е запориран. Като част от престъпна схема за източване на еврофондове за 17 МИЛИОНА ЛЕВА.

"Сега разбираме, че тези хора не са предоставяли цялата информация. Буквално са ни лъгали, за да си правят схемите. Хората, които най-много говореха за репутацията на Държавен фонд Земеделие", разказват от институцията.

Те напомнят, че във ДФЗ все още РАЗСЛЕДВАНИ И ПОДСЪДИМИ СЕ РАЗПИСВАТ ПОД ЕВРОСРЕДСТВА ЗА МИЛИОНИ!

А Биволъ напомня: "В началото на май миналата година Миню Стайков се сдоби с второ обвинение за престъпно сдружение с основна търговска дейност злоупотреба с европейски средства, наказуемо деяние по 248а от Наказателния кодекс. Заедно с още 7 души той трябва да отговаря за източване на европейски фондове от ПРСР – съобщи тогавашният зам.-главен прокурор Иван Гешев, който даде и име на делото – “Империята Карнобат”.

През юли 2019 Специализираната прокуратура повдигна обвинения и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 008 Anonimen 26.04.2020 04:41

    Народът го е казал ясно : " Когато котката (народът ) спи и я мързи и в червата , мишките играят кючек около нея "... демек без народен контрол някой олигарх ще си построи небостъргач насред центъра на София пред Н.С. със цап-царап пари . По тошово време имаше " Комитет по държавен и народен контрол " .Той работеше ефективно в позлзу роду и народу ... а сега какво има ?!

  • 007 Anonimen 25.04.2020 17:19

    Порожанов и Горанов се конкурират по наглост и безскрупулност, но със сигурност и двамата са за затвора, барабар с тези дето ги пазят и отглеждат

  • 006 Anonimen 24.04.2020 09:10

    Всички се чудим и мърморим но защо ги търпим.Мутрата,менторите му,слугите задължително трябва да бъдат съдени за геноцид.

  • 005 Anonimen 24.04.2020 09:10

    Всички се чудим и мърморим но защо ги търпим.Мутрата,менторите му,слугите задължително трябва да бъдат съдени за геноцид.

  • 004 Отговор на 001 Anonimen 23.04.2020 17:17 24.04.2020 08:59

    Много просто, защото капутът на всички капути, Падишахът-Тиква продължава да джитка с джипа си по страната, докато народът му е натикан в по стаите си и чака Второто пришествие.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне