Свързани новини

23.04.2020 12:16

Данаил Кирилов: Лозан Панов да не стопанисва Съдебната палата

Видян 1513 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Правосъдният министър Данаил Кирилов предложи друг, а не председателя на ВКС Лозан Панов да стопанисва сградата на Съдебната палата. Причината – заснемането на скандален клип в храма на Темида, предаде 24 часа.



Подобна теза застъпи и шефът на Върховния административен съд Георги Чолаков. Той предложи стопанисването да бъде поверено на председателя на Апелативен съд – София.


От договора по заснемането на клипа, с който Кирилов запозна ВСС, стана ясно, че от страна на съда, той е подписан от Маргарита Пазвантова, главен секретар на ВКС и Мария Михайлова, изпълняващ функциите главен счетоводител на съда, и продуцента Пламен Митев. Пазвантова били преупълномощена от Лозан Панов да сключва  подобни договори. 


Снимките продължили 12 часа на 18 февруари - от 8 до 20 часа. Боян Магдалинчев изтъкна, че по договор ВКС е нямал никакви права.


Вероника Имова подчерта, че ВСС е изправен пред парадокс. В храма на Темида, в сградата в която има 6 съдилища и 6 прокуратури,  се снима клип, който подбужда непълнолетните към наркотици.


"В тази сграда се вихрят танци на дами, това е ниско стойностна и осъдителна за достойнството на всеки човек култура", каза тя.



Етикети
, , , , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес е възможно да сте изложени на по-високи нива на стрес


Днес е възможно да сте изложени на по-високи нива на