Свързани новини

23.04.2020 11:30

Гергов да се дистанцира от партията: БСП

Видян 2540 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна




Позиция
От група народни представители по повод изявление на председателя на ОбС на БСП -Пловдив Георги Гергов до  Националния съвет на БСП
 
      Дами и господа,
Всички заедно, народни представители и общество, преживяхме унижението на 21 април, когато ГЕРБ и коалиция бойкотираха нашето искане за извънредно заседание и изслушване на министър-председателя по анализа на мерките в извънредното положение. Отказът бе уж заради дисциплината по време на кризата. Всеки, който привижда нещо полезно в тази откровена подигравка на управляващите, трябва да се смути от собственото си тоталитарно мислене.
Ден по-късно, тв изява на г-н Георги Гергов и последвала негова персонална позиция, подписана като областен председател на БСП-Пловдив, озадачи значителна част от актива, народни представители, членове и редови симпатизанти на БСП. Като човек от бизнеса, г-н Гергов има право на оценка за мерките на правителството и реакциите на опозицията. Като активен гражданин има право на лична позиция, която да разгласи по начин, до който има достъп. Има право и на лична партийна позиция. Но като председател на ОбС на БСП-Пловдив, единствената почтена  негова позиция би била след обсъждане и решение на същия този колективен партиен ръководен орган, който той оглавява. В противен случай, огласяването на личната му позиция, но представена в лидерско партийно качество, е подвеждащо и непочтено. По същността си тази позиция е и против интересите и на партията, и на обществото.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

риби