Свързани новини

22.04.2020 14:43

Не щат 3-ма короназаразени в сериозно състояние в болниците на София

Видян 3860 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    19 минути получи сигнал с конкретни имена за трима, заразени с коронавирус с налични сериозни симптоми, които не са били приети в болниците в София. Беше ни предоставен с всички подробности от колега. Става въпрос за млад човек, работещ в италиански кол-център в София, баба му и дядо му. Тримата се чувстват зле, имат описваните симптоми. Викат Бърза помощ.  Тя пристига, взема ги, кара ги от болница на болница. Няма места. Връщат ги и дори на възрастните хора не правят необходимите по няколко теста. Обяснения не са давани. Въпросът, който си задават болните е дали им е отказан достъп, защото са възрастни, както се правеше в Италия и Испания, или има друг проблем? Няма кой да им отговори. А ние публикувахме днес ужасяващата история за третирането на подобен случай с възрастен човек в Св. Иван Рилски, който дни наред лежи в болницата, без да е диагностициран, въпреки наличните симптоми и така е предизвикано миниогнище на зараза с десетки заразени от медицинския персонал. Поради липса на елементарен протокол как се постъпва в подобни случаи, който  щабът трябваше да е съставил за 2 месеца съществуване, вместо да се занимава с пресконференции за радиацията, църковните въпроси и други подобни теми. Само напомняме, че на доста смисления журналистически въпрос дали се прави класификация на болните по кръвни групи, с необяснима ирония ген. Мутафчийски   беше обяснил, че не се прави класификация и по зодии.


Снимка: Bulgaria ON AIR, архив



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 22.04.2020 17:14

    Като се има предвид, че здравния министър е финансист, какво очаквате? Ген. Майтапчийски беше обяснил, че не се прави класификация и по зодии-майтапчия.

  • 001 Anonimen 22.04.2020 15:23

    В момента има отказ от здравеопазване! Който се разболее бог да му е на помощ!Под диктатурата на шайката страната ни достигна най-жалкото си състояние.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

везни

Днешният ден ще ви напомни за значението на личното пространство

Днешният ден ще ви напомни за значението на личното