Свързани новини

22.04.2020 11:19

Проверяват клип с разголени момичета, сниман в Съдебната палата

Видян 3031 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Клип разпали страстите в съдебната власт само 24 часа, след като се появи в различни групи в социалните мрежи. Във видеото са заснети разголени момичета, които танцуват на фона на емблематични съдебни символи.

Забавлението, което се е разиграло пред очите на Темида, е снимано на 16 февруари. В него активна роля има плеймейтката и модел Жанета Осипова.

„Ние сме хора от шоубизнеса, вършим неща, които са с цел забавление. По никакъв начин не ме притеснява визията ми, нито мястото, където снимахме клипа, защото все пак ние сме артисти и се превъплъщаваме в различни роли. Не смятам, че сме направили нещо лошо“, сподели Осипова.

Кой е дал разрешението за снимки в Съдебната палата, каква е била сметката и знаел ли е председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов какво ще се снима – засега на тези въпроси отговор няма. Пред NOVA от ВКС обясниха, че по случая все още тече проверка. От Висшия съдебен съвет обаче реагираха.

„Не е редно да се заснемат всякакви видове клипове без съответния ръководител да знае за тяхното съдържание и въздействие“, каза Боян Магдалинчев, представляващ ВСС.

Според продуцента на клипа, който е и самият изпълнител Алек Сандър, Съдебната палата била ползвана за декор на банка.

„Тази сграда не е просто едно здание в центъра на София. Тази сграда е символ на българското правосъдие. Недопустимо е! Нямам нищо против младите хора. Но да има разголени танцьорки, шмайзери, огнестрелни оръжия, които да се размятат и развяват в храма на българското правосъдие, е естетично недопустимо и от морална гледна точка, съпоставено с това, че става въпрос за символа на българското правосъдие“, коментира адвокат Димитър Марковски.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

везни