Свързани новини

18.04.2020 08:40

Цацаров: Най-големият проблем на КПКОНПИ е кадровият недостиг

Видян 2008 пъти | Коментари 4
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Работим всеки ден, ние не сме на първа линия. Най-големият ни проблем се оказа кадровия недостиг”. Това заяви председателят на антикорупционната комисия Сотир Цацаров в интервю за NOVA.


„В края на годината бяха незаети 100 щатни бройки. Когато в комисията работят минимално хора и те са на ръба, това е проблем. Правим необходимото”, каза Цацаров.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 18.04.2020 20:00

    Цацаров,най-големия проблем в КПКОМПИ си ти.

  • 003 ДОРОТЕЯ ДАЧКОВА 18.04.2020 16:12

    Цацаров част ли е от криминалния преход? https://www.segabg.com/category-observer/cacarov-chast-li-e-kriminalniya-prehod

  • 002 Новините от Мисирково 18.04.2020 16:12

    Според Стефан Стефанов (практикуващ адвокат и доскорошен дългогодишен преподавател по право в СУ "Св. Климент Охридски") Цаци на Шиши и Мутрьо Пръстовете е пълничка и очилата част криминалния контингент: "Гледам го сега главният прокурор и се чудя дали да му дам поле за изява? Много го харесвам и ще му дам подсказка. През 2012 г. в Пловдивския съд имаше едно много интересно дело. По делото имаше едно СРС, в което се говореше за един високопоставен пловдивски магистрат, който бе поискал шестцифренна сума за да оправи едно дело. Магистратът бе описан като *пълен, с очила*, а и името му се споменаваше. Прокурорът по делото потвърди пред съда, че се чуват имена и шестцифрени суми и каза , че се касае за *ОПГ*, така е записано в протоколът. Съдът веднага засекрети делото без да постанови това в протокола. По – интересно беше едно ВДС. На видео файл се виждаше как високопоставеният магистрат си иска сумата от един осъден на тринадест години затвор. Файлът беше правен в някакъв ресторант. Виждаха се осъденият, баща му и магистратът. Когато делото стигна до ВКС съдиите Мавров и Имова разпоредиха доказателствата по делото да бъдат унищожени. А дано, ама надали. Чудя се сега каква ще стане ако някой вземе та изпрати *унищожените доказателства* на президента или руският посланник ? Сега трийте и размазвайте, господин главен прокурор!"

  • 001 Тихомир Томов 18.04.2020 11:03

    Прочетете цялото интервю и ще разберете наново какви некадърници и марионетки " работят " там ..................................

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

рак