Свързани новини

16.04.2020 15:18

КЕВР: Няма да има поскъпване на парното и топлата вода от юли

Видян 1150 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Поскъпване на парното и топлата вода от юли няма да има, заяви председателят на енергийния регулатор Иван Иванов. Той каза това по повод поисканите от топлофикационните дружества много по-високи цени, предаде БНР.


Това няма да бъде допуснато, а през новия отоплителен сезон цените дори ще бъдат по-ниски, заяви Иванов


„Искам категорично да заявя, че всякакви искания за предстоящо увеличение на цената на топлинната енергия са изцяло неоснователни. КЕВР няма да позволи, няма да допусне увеличение на цената, напротив, след същественото намаление на цената на природния газ, който влияе най-силно върху цената на топлинната енергия“, каза Иван Иванов.


„Мога да заявя, че цената на парното отопление през новия отоплителен сезон ще бъде по-ниска от цената през изминалия отоплителен сезон“ добави в онлайн-изявление председателят на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР).



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 ПОЯВИ СЕ И „СМЕЛА“ „МИСИРКА“! В ЕФИРА НА БТВ РЕПОРТЕРКА ЗА БОРИСОВ: „ШИБАНЯК!“ /ВИДЕО!/ 16.04.2020 16:05

    ПОЯВИ СЕ И „СМЕЛА“ „МИСИРКА“! В ЕФИРА НА БТВ РЕПОРТЕРКА ЗА БОРИСОВ: „ШИБАНЯК!“ /ВИДЕО!/ След като цял народ седи под ключ, а Диктаторът маха гащи и се загащва из цяла България, днес в ефира на новините на bTV се появи най-сетне и една „смела“ „мисирка“, която не издържа и след лакардиите на Борисов изрече, но зад гърба му: „Шибаняк!“. Една дума, но от сърце или мисирките не са това което са! https://www.facebook.com/bojidar.kolev.3705/videos/10217849471729237/?t=11 Значението на думата „шибаняк“: 1. Човек, който е шибан, педераст. 2. В по-широк смисъл: смотаняк, задник. 3.Изключително неприятен, супер гаден, отвратителен. Шибано време, шибана работа, шибана държава, шибан живот… и т.н.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

козирог