Свързани новини

07.04.2020 14:31

0,65% смъртност в Израел С корона

Видян 3371 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    От позиция на посланика на България в Израел и бивш вицепремиер и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова стана ясно, че Израел има 8611 заразени с коронавирус. Смъртността е 56 души. Бъчварова, хем социолог, не си беше направила труда да открие новината, важния факт, сензацията в съобщеното от самата нея. А именно невероятно ниското ниво на починали С коронавирус в страната. То е само 0,65%. Подобна смъртност имаше в Германия и Корея, но по последни данни тя все пак надмина 1%. Така Израел - държава, която открай време се гордее със своята наука и със здравната си система, доказва на света, че наистина е лидер в тези области, които България, откъдето са корените на немалка част от нейните лекари, отдавна пренебрегна.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Генчо 07.04.2020 17:20

    Не е работа на един посланик да предава данни като информационна агенция. Цифрите и фактите ги дават всички световни медии, дори в Израел има български кореспонденти. Същата грешка правеше навремето Надежда Михайлова като външен министър - с репортерски плам предаваше всякакви елементарни съобщенийца. Хората на политически и дипломатически позиции следва да изготвят задълбочени доклади и само по изключение да правят коментари. Те не са журналисти, нито социолози, нито политолози! От тях се изисква сдържаност, балансираност и професионализъм. Ама къде ги тези неща у нашите калинки?!

  • 001 Anonimen 07.04.2020 15:36

    Добре, че се обади това бабе да разберем, че изпълнява посланическите си задължения в Израел. Все едно, че е на добре платена почивка в чужбина! Ама едни посланици си имаме....

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес е идеален ден да се заемете с творчески проекти


Изпълнени с вдъхновение и креативност, днес е идеален