Свързани новини

06.04.2020 10:37

Нинова към ГЕРБ: Когато не може да обясните защо вземате 6000 лв., започвате с нападките

Видян 1350 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Когато не може да обясните на хората защо тук се взимат 6000 лв. запрата, започвате с нападките, обърна се към управляващите лидерът на БСП Корнелия Нинова. Репликите към мен бяха част от тактиката за принизяване на българския парламент с елеметарщина, каза лидерът на БСП, обръщайки се към депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов. Размяната на реплики бе по време на дебата за замразяването на депутатските заплати, предаде „Фокус“.

"Сега вече ще се обърна директно към българските граждани. Уважаеми български граждани, това, което видяхте като реплики, е част от една тактика на управление в последните 10 години. Принизяване на българския парламент с елемертащина. С това, когато нямаш аргументи да отговориш на политическия си опонент по същество да го нападаш и клеветиш, да наричаш народните представители безделници и те от управляващото мнозинство да ръкопляскат на това, когато лидерът им ги нарича така. Когато не могат да ти кажат защо взимат 6000 лв. като техните избиратели са с 200 лв. пенсия, излизат и започват персонални нападки срещу онзи, който изтъква аргументи. Сигурно сте усетили тази демагогия и този начин на работа на премиера Борисов, на ГЕРБ, на "Обединените патриоти", на управляващото мнозинство", каза Нинова.

Тя заяви, че отказва да бъде част от поредния пример, с който да показва, че не се решават проблемите на хората, а се разправят помежду си кой е по-по-най.

"Ще ви кажа само следното. Претендираме от "БСП за България" за подредена държава, за силни институции, за парламентаризъм и за правова държава. Това означава клеветниците на съд и за ваша информация не просто, за да отговарям на тях. Заведох дела за "Г-жа Лъжа" и осъдих г-н Борисов за това и ми дължи разноските по делото. Заведох дела за всичките клевети срещу мен за участието ми в СДС под каквато и да е форма от редови член до заместник-министър. И го спечелих. Ето срещу тези, които 10 години ви внушават, че председателя на българските социалисти някога е членувал в друга партия. Спечелих, осъдих ги. Така ще правя и занапред. Претендираме за правова държава, а в правовата държава клеветниците си получават заслуженото", допълни още Нинова.

 

Източници: Фокус




Снимка: Веселин Боришев

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

лъв