Свързани новини

03.04.2020 16:14

Извънредното положение да бъде до края на април: БСП

Видян 1378 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Предлагаме извънредното положение да бъде удължено до края на месец април. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на дебата по предложението на правителството за удължаване на извънредното положение, предаде Фокус.

"Ние също подкрепихме решението за въвеждане на извънредно положение. Даже ние сме в основата на това то да бъде срочно - със срок от един месец. Първоначално поисканото от Министерски съвет беше безсрочно. Подкрепихме го с пълното разбиране за сериозността на ситуацията и за необходимостта от действие за овладяване на кризата от болестта. Г-жо Караянчева, когато обсъждахме този въпрос на председателски съвет и постигнахме това съгласие, се договорихме преди да удължаваме срока, Министерски съвет и премиера да дойдат тук и да направят анализ пред Народното събрание и да ни информират какъв резултат са дали мерките, къде има слабости, какво трябва да се коригира, каква е необходимостта от удължаване на срока. Министър-председателят лично пое ангажимент това да бъде така", каза Нинова.

"Уви, поредното неизпълнено обещание", изтъкна още тя. Според нея трябва да има не само информация, не само статистика, а задълбочен анализ.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв