Свързани новини

03.04.2020 11:07

Сгреших, извинете…Говоря за себе си: Караянчева

Видян 1913 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"В безпрецедентна ситуация сме и на моменти всяко решение изглежда предпоследно. Мисля, че ще помогне, ако си казваме по-често "сгреших, извинете“…Говоря за себе си".


Това написа в профила си във Фейсбук председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, във връзка с изразеното от нея вчера мнение в телевизионно интервю по повод заплатите на депутатите.


"Снощи казах, че замразяването на депутатските заплати е популизъм . Сгреших. Извинете", признава тя.


"Не е популизъм, не защото хазната няма да усети нашето замразяване. Не е популизъм, защото е редното нещо, което да направим в момента. Може да не е кой знае колко полезно, но е редно. Снощи сгреших, днес се извинявам. А вие бъдете здрави и се пазете!", завършва поста си Караянчева.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 ПЕТИЦИЯ: „Оставка на Цвета Караянчева, председател на НС” 03.04.2020 20:03

    ПЕТИЦИЯ: „Оставка на Цвета Караянчева, председател на НС” https://www.peticiq.com/259211?uv=22410145 С върховен цинизъм и тотална липса на емпания и солидарност към обедняващият български народ, председателката на Народното събрания Цвета Караянчева обяви, че замразяването на заплатите на депутатите било безпредметно и не му било сега времето! Пълна неадекватност, лицемерие и демонстрация на презрение и чувство за безнаказаност! Да покажем, че не сме овце, свеждащи покорно глава! Оставка на Цвета Караянчева, председател на Народното събрание на Република България!

  • 002 Депутати от ГЕРБ, какво ще търсите в храма на Велиден? 03.04.2020 13:28

    Ще кажа още нещо за библейското милосърдие, с текст от Новия завет. Една жена влязла в църквата и оставила своята лепта, но тя не била голяма, била съвсем малка. И Христос казва: тази жена остави най-много от всичките, защото всичките оставят от излишъка си, а тази жена остави от недоимъка си.Депутатите си вдигнаха заплатите преди Великден, за да имали излишни пари да правят дарения според шевката на парламента!!! СРАМОТА!Вече и господ отвърна очи от вас,герберасти!

  • 001 алчност и откровена простотия 03.04.2020 11:33

    Ако Борисов не се беше усетил, че това е супер гаф и не беше издърпал ушите на тази женица от Кърджали, тя никога нямаше да се извини, защото никога не си е представяла, че ще дойде в София направена депутат, че и на всичко от горе и Председател на НС. А това, че е тъпа като гьон и алчна като гладен бежанец няма значение за шефа и.....

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес може да откриете, че простите решения са най-ефективни

Днес може да откриете, че простите решения са