Свързани новини

31.03.2020 09:39

К19 е глобален експеримент

Видян 5937 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Психологът д-р Калин Терзийски написа:

"Калин  Терзийски
  ВАЖНО

Все повече у мен се развива съмнението, че става въпрос за извънредно мащабна манипулация. Не в български, естествено, а в световен мащаб. Която, очевидно, цели нещо извънредно голямо и нечестиво! Чета непрекъснато интервюта на "очевидци" и т.н. - те са пълни всъщност със съвсем същите клишета, които присъстват и в официалните изявления на "органите на системата". Медицински сестри, работещи в малък италиански град, примерно, говорят за "положението в Северна Италия", все едно са експерти по епидемиология и статистика. Всички думи обаче са изпълнени с невероятно тежък, типично пропаганден патос. И никога не се забравя на фона на патоса да се споменат основните послания, а те са винаги свързани с ограничаване на активностите и свободите на хората. И последно, пораждащо съмнение: преди три седмици генерал Мутафчийски говореше за обикновена респираторна инфекция. Говореше с обичайния език и терминология на лекар-хирург. След това изведнъж лексиката му се промени извънредно силно, той спомена "напада ни с невиждана в историята ярост". Което определено в никакъв случай не са думи на лекар и хирург, а на пропагандист. Интересен детайл е, че ако гледаме интервюто, в което доктор Мутафчийски за първи път спомена " невиждана в историята ярост" - той погледна за да прочете точния израз в документа, който държеше. Този израз беше написан там. Интересно е защо един генерал трябва да прочита едни литературни метафори от даден му лист?

пп В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ИСКАМ ДА ОМАЛОВАЖАВАМ ОПАСНОСТТА. НО Е ВАЖНО ДА ИМАМЕ ОЧИ - И ДА МИСЛИМ - ЗА КАКВА ОПАСНОСТ СТАВА ВЪПРОС! И КОЕ Е ПО-ОПАСНО - ЕДИН ВИРУС, УБИВАЩ 3 ПРОЦЕНТА (КОЕТО ОЧЕВИДНО, АКО СЕ НАПРАВЯТ ТЕСТОВЕ НА ЦЕЛОКУПНОТО НАСЕЛЕНИЕ, ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ИЗВЪНРЕДНО ЗАВИШЕН ПРОЦЕНТ) - ИЛИ УНИЩОЖАВАНЕТО, ВЕРОЯТНО - УМИШЛЕНО -НА ЕДИН ДЕМОКРАТИЧЕН РЕД?"


Снимка: БГНЕС


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Тихомир Томов 01.04.2020 11:02

    На сегашните " генерали " им липсват простотиите в Казармите . Отдавна са забравили истинската мунщровка !

  • 001 Anonimen 31.03.2020 16:03

    Да, напълно се съгласявам с тези думи! ТРЯБВА генералът да обясни резкия завой на мислите и изказванията си. Фактът, че не го прави, говори за едно: така му е наредено да говори. Защо ли? - за да ни налагат все нови и нови ограничения, всеки ден по нещо; за да се срине и пренареди икономиката, респ. капиталите. И какво ли още? ...

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

лъв