Свързани новини

28.03.2020 08:42

По 5000 лв. глоба за 23-ма, разходили се в Морската градина във Варна

Видян 2148 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


За няколко часа служители на “Общинска полиция” са глобили 23-ма нарушители в Морската градина на Варна, предаде novavarna.net.

В следобедните часове на днешния 27 март, само за няколко часа, са били съставени 23 актове за установяване на административно нарушение на варненци, нарушили забраната за посещение в паркове и градини във връзка с мерките за ограничаване разпространението на коронавирус, съобщават от Областната дирекция на МВР във Варна

На нарушителите са съставени актове за нарушение по чл. 63, ал. 1 вр. ал. 7 от Закона за здравето. Санкцията, която се предвижда за това, е в размер на 5000 лв.

ОДМВР-Варна призовава всички гражданида спазват всички ограничения, въведени във връзка с извънредното положение в страната.

Припомняме, че от 00. 00 часа на 21 март са в сила новите рестриктивни противоепидемични мерки във Варна. В изпълнение на заповед на министъра на здравеопазването, кметът на Варна Иван Портних издаде своя заповед, в която се посочва, че се преустановяват посещенията на паркове, градски градини, спортни и детски площадки и съоръжения на открити и закрити обществени места.

Освен това се забранява на лица до 60-годишна възраст да посещават хранителни магазини и аптеки във времето от 8,30 до 10,30 ч. всеки ден.


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

дева