Свързани новини

25.03.2020 16:53

Арестуваха Каролев за нарушаване на карантината, той ще съди България в Страсбург

Видян 1322 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Владимир Каролев бе арестуван за нарушаване на задължителната 14-дневна карантина. Бившият политик е бил на 11-март в Лондон, става ясно от публикации в социалните мрежи, а в следващите дни се отбелязва от София и Разлог. Във вторник даже описва как е ходил в планината край Разлог.


Самият Каролев потвърди за задържането си във фейсбук:


"Няма шега. Политическата простотия реализирана от полицейска простотия на натегач от СДВР резултира в задържането ми за 24 часа в РУ Разлог. Нищо не съм нарушил и ще осъдя държавата в Страсбург за тази простотия. За съжаление, данъкоплатците ще платите. И не, не се жалвам, че ме задържат. Здравият разум ще победи здравите сили. И все пак Картаген трябва да падне!", написа той в социалните мрежи.


В същото време стана ясно, че бившият политик сам се е командировал в Разлог. Целта на командировката била „консервиране на хотела и комплекса, осигуряване на охрана, помощ на служителите. Държавното обвинение е установило още, че въпросният комплекс има действащ управител, което изключва хипотезата за неотложност на пътуването, предприето от лицето. Видно от публикации в социалната мрежа, същото е нарушило собственоръчно декларираните обстоятелства, напуснало е хотелският комплекс и демонстративно е проявило незачитане на установените правила и мерки, издадени против разпространението на коронавируса.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

скорпион