Свързани новини

20.03.2020 14:17

Как за 20 дни стигнахте от 1,5 млрд. излишък до 3,5 млрд. дефицит: Нинова

Видян 3974 пъти | Коментари 3
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 "На 13 март подкрепихме  извънредното положение. Това беше правилното, отговорно поведение. Разбираме опасността, сериозността, заплахата от кризата за здравето на българският народ и сме на равнището на своята отговорност да вземем решение за обявяване на извънредното положение. Такова беше взето в  цяла Европа и не само там.
След обявяването на извънредното положение изпаднахте в хаос, в неадекватни икономически и социални мерки. Днес призовавате да бъдем политиците на 21век, а не политиците на миналото. И ние го искаме от вас, управляващите. Защото политиците на 21век снощи обявиха чрез Европейската комисия субсидии, отлагане на корпоративен данък и на ДДС, държавни гаранции за заеми, безвъзмездни средства в помощ на всеки потребител, спиране на плащанията по определена част от данъците, подкрепа за домакинствата в конкретни измерения. Ето така се държат големите политици, държавниците на 21в.  Какво от това виждаме в закона, който вие предлагате? Нищо. Какво  виждаме от обещанията, които дадохте преди 1 седмица? Частични изпълнения. Но за сметка на това- засилване на репресиите,отнемане на права, подслушване на хора, преследване на свобода на словото и т.н. Винаги може да разчитате на Българската социалистическа партия и на нашите гласове, когато предлагате отговорни пред националната икономика и българския народ решения. И не можете да разчитате на подкрепа, когато внасяте хаос в живота на хората, когато предлагате неадекватни икономически и социални мерки.
Факт е, че  вчера предизвикахте недопустима  криза с решенията си в правна комисия. Тук са  тримата представители от ГЕРБ, които се караха помежду си. Тук са депутатите, които внасяхте взаимно изключващи се предложения едно на друго. Едва след 8 часа гледане на това поведение, нашите колеги напуснаха. И обвинението- "вас ви нямаше" не важи, защото то е



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 21.03.2020 09:57

    ББ се крие и НЕ дава отговор къде са милиардите,а дарения спасяват нещата за купуване....каква е тая държава с такива крадци от хазната,а народа няма пари за хляба.....

  • 002 Anonimen 20.03.2020 23:49

    А може и още, тепърва ще се увеличава цифрата, нали са отличници по усвояване на народната пара

  • 001 Anonimen 20.03.2020 15:46

    Другарко Нинова,а как само за няколко часа успяхте с другаря Борисов да направите ДАЛАВАРА,чрез УЙДОРМАТА-8 лева?! ВЪРНЕТЕ ПАРИТЕ или си ВЪРВЕТЕ!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на