Свързани новини

20.03.2020 10:03

Депутатите няма да изслушват премиера за държавния резерв

Видян 1234 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Депутатите отхвърлиха искането на БСП за изслушване на премиера Бойко Борисов за състоянието на държавния резерв, предаде БНР.


По предложение на депутата Красимир Ципов от управляващата партия на закрито заседание ще бъде изслушан шефът на резерва Станислав Пеев.


Преди това заседанието на депутатите на днешното пленарно заседание започна с демонстрация от страна на депутатите Веселин Марешки и Кръстина Таскова от "Воля", които се появиха в пленарната зала, облечени с маски и защитно облекло.


Валери Жаблянов от БСП се обърна към председателя на Парламента Цвета Караянчева да помоли народните представители от „Воля“ да излязат от залата и да се върнат обратно, облечени в нормален вид.


От своя страна, Караянчева увери всички депутати , че дезинфекцията в сградата на НС е на необходимото ниво и всички могат да бъдат спокойни.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 20.03.2020 10:23

    Когато става напечено пекинската патица заема мястото и взема думата на когото трябва, а Борисов го пази да не му влошат психичното здраве и да вдигне кръвно, че в тези опасни времена....Всички се чудят как толкова проста е първична жена може да е Председател на НС, ами ето за това...

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

везни

Приятелските чувства ще надделеят над любовните

Приятелските чувства ще надделеят над любовните и