Свързани новини

17.03.2020 14:40

Уолтопия за върнатите 222 хил. лв от Александровска: Всички губят

Видян 3464 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

През последните дни нашето желание да закупим респираторни апарати за Александровска болница и подходът ни към дарението бяха многократно тълкувани и критикувани в общественото пространство. Този отзвук доведе до това, че болницата въпреки сключения договор, отхвърли нашето дарение, отговарят от "Уолтопия" на решението на Александровска да върнат дарението им от 222 хил. лв., цитирани от OFFNews.bg.


Нашето мнение е, че от това загубиха всички и ние дълбоко съжаляваме за това, че желанието ни да се погрижим за живота и здравето на нашите служители и успоредно с това да предоставим на болницата оборудване, с което да помага на колкото се може повече хора, остана неразбрано.


Нашите служители за нас са нашето семейство. А грижа и право на всеки един от нас винаги е на първо място да осигури здравето на най-близките си. В нито един момент не сме заблуждавали екипа на Александровска болница, медиите или обществото за намеренията си – да се погрижим за служителите ни и техните възрастни родители на първо място и да осигурим техника на болницата, която да се ползва и за други пациенти по решение на лекарите. Апаратурата щеше да остане собственост на болницата и след приключване на борбата с COVID-19 и това щеше да осигури още повече спасени животи в дългосрочен план.


Компанията ни често е подкрепяла и ще подкрепя добри обществени каузи и ще продължи да следва своята линия на честна и открита комуникация на идеите и действията си, се казва в позицията на фирмата, завършват от фирмата.


Тъй като условието на дарението им предизвика бурни коментари в обществото, снощи шефът на "Уолтопия" Ивайло Пенчев на писа във Фейсбук:


продължи >>

Етикети
, , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на