Свързани новини

13.03.2020 16:34

3-годишното починало дете в Асеновград е убито от пастрока си

Видян 1690 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тригодишното момченце, което издъхна преди 4 дни, не е починало от естествена, а от насилствена смърт.


Виновникът е неговият пастрок, на 22 г., съобщиха от окръжната прокуратура в Пловдив. Първоначално досъдебното производство е било водено за евентуално причиняване на фаталния резултат по непредпазливост заради немарливо отношение на родителите. С акт на главния прокурор на Република България разследването е било възложено на Национална следствена служба, предаде 24 часа.



В резултат на предприетите активни съвместни действия на прокурори, полиция и НСС е установено, че се касае за умишлено убийство. Пастрокът е нанесъл жесток побой на момченчето. По трупа са открити множество следи от травматични увреждания. Детето е имало тежка гръдна и коремна травма, кръвонасядания на меките черепни покривки и по цялото тяло. Като причина за смъртта се определя несъвместима с живота съчетана травма, резултат от нанесен от обвиняемия побой. Той е задържан за 72 часа. Повдигнато му е обвинение за престъплението и за закана за убийство на майката на детето, която принудил да мълчи.  Най-тежкото, предвидено от закона, наказание за извършените престъпления е лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.


Жестокият побой е бил нанесен на 9 март. На същата дата майката и пастрокът занесли хлапето в болницата вече мъртво.

 

"Детето е лежало миналата седмица в детското отделение с белодробно заболяване. То обаче е напуснало самоволно", поясни д-р Червенков в деня на инцидента. По думите му, най-вероятно родителите му са го прибрали, без да е изписано. 




Етикети
, , , , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей