Свързани новини

13.03.2020 11:12

Не е време за полит. съизмерване, а за отговорно решение: Сименов

Видян 932 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ще подкрепим извънредното положение като превантивна мярка за разпространението на коронавируса. Това каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов по време на обсъждането на въвеждането на извънредно положение заради коронавируса, предаде Фокус.


"ПГ на "Обединени патриоти" единодушно ще подкрепи предложеното въвеждане на извънредно положение, тъй като то е крайно необходимо. Не толкова со глед на развитието на коронавируса. Засега не е такова, каквото е в повечето държави на ЕС и в света, но като една превантивна мярка, която да пресече и да нанесе удар и да ограничи разпространението на вируса точно в неговата най-опасна част - скоростта на разпространението. Този вирус с това е характерен, че скоростта на разпространение е по-бърза", каза още Симеонов.


Той припомни, че именно от "Обединени патриоти" първи са искали въвеждане на термокамери. "Както и да е, тук не е време за политическо съизмерване, а за приемането на отговорно решение", допълни още Симеонов.


Лидерът на НФСБ увери, че "Обединени патриоти" винаги ще бъдат лоялен партньор по отношение на всички мерки, свързани с коронавируса. "Ще настояваме за по-крути мерки", каза още Симеонов. Той посочи, че иска ограничаване на обществените мероприятия и продължаването на учебни занятия, както и такива във висшите учебни заведения.


"Искам да призова българките граждани да не се поддават на паника. Няма основание. Поне фактите го показват, но трябва да се вземат разумни, балансирани мерки", заяви Симеонов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

телец