Свързани новини

11.03.2020 17:23

1-ва смърт с корона и 7-и заразен у нас

Видян 1882 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Почина 66-годишната жена, хоспитализирана в Пирогов с положителна проба за COVID-19,  съобщиха от пресцентъра на МЗ. Тя беше настанена във вторник в изключително тежко състояние. 4-мата първи заразени са в добро състояние.


„62-годишна жена, наша колежка, която не е контактувала в България с нито един пациент последните дни, е 7-я потвърден с коронавирус”, съобщи  шефът на ВМА и щаба д-р Венцислав Мутафчийски на брифинг. Тя посетила е два конгреса - в Англия и в Испания и преди няколко дни се завърнала у нас.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Елена Гунчева 11.03.2020 19:53

    “Ето България в пълния й блясък. Затвориха театрите и болниците, но моловете се пръскат по шевовете и пИпИрутки с маски вилнеят из тях. Премиеръ кашля, а членовете на Министерски съвет и Щабът за борбата мигат на парцали и ни казват да се пазим. В съдебната палата в София пък нЕкой откраднал дезифектантите, които били поставени. Не е страшен коронавирусът, това ще отмине, смъртността е в рамките на тази от обикновен грип. Страшна е ситуацията със здравната система в България. Когато здравето е стока, лекарите – търговци, а болниците – места за търговия с живот, здравеопазването е кауза пердута. Няма пари да се лекуват болните, те трябва да си доплащат почти за всичко, без значение от здравните осигуровки, които плащат. Сестрите получават мизерно заплащане, както и някои лекари, които не са в големи болници с атрактивни специалности. Системата е направена така, че да се въртят едни пари. Пациентите са последната грижа на държавата и докторите. Докога политиците ще се лекуват привилигировано? Докога ще събираме капачки за кувьози, докато депутати диплят пачки за златни пръстчета? Докога ще плащаме за служебни автомобили милиони, а за операции на деца ще събираме с дарения?”

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

везни