Свързани новини

10.03.2020 11:07

България губи десетки милиони левове заради коронавируса: Борисов

Видян 1747 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

България губи десетки милиони левове заради коронавируса всеки ден, потреблението пада, при горивата сривът е 15%. Това заяви по време на днешното правителствено заседание премиерът Бойко Борисов.


До два месеца може да започне тестване на разработвана вече 4 години от българска компания микормолекула за лечение на коронавирус. Това съобщиха на днешното правителствено заседание от София тех парк, предаде БНТ. 


Активен въглен, разработен от българска компания, ще се използва при производството на предпазни маски.


Всички училища в страната ще се дезинфектират. Министерството на здравеопазването ще закупи маски и ще ги раздава по институции. Предотвратен е опит за нелегално изнасяне на 7500 маски.


Театри и кина могат да бъдат отворени, като препоръка ще бъде приложено да се продават билети през едно място, стана ясно при днешното заседание на Министерския съвет.


130 млн евро ще иска България от ЕС за оборудване на полицаите срещу евентуална мигрантска вълна, стана ясно още от днешното правителствено заседание.


Това ще стане днес в 18 ч., в рамките на извънреден европейски съвет, който ще се проведе онлайн, съобщи премиерът Борисов.



Етикети
, , , , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади. Ще се