Свързани новини

09.03.2020 10:35

Не управление, а видеоигра: затварят кина за 100 в молове с 30 000 души в неделя, също училища и театри, но не и дискотеки

Видян 2521 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Това, „което имаме като“ управление, повече прилича на видеоигра с тази неприятна особеност, че тя е с нашите истински животи. Колко умно е човек да затвори кино за 100 души в мол, в който са събрани 30 000 – какъв ефект по-точно той очаква?! Какъв ефект очаква, като затвори театър с 300 или 500 места, при положение, че часове след обявяването на короната у нас 7000 бяха нагъсто събрани на технопарти и то от бая държави?! А дискотеките си работят ли работят – какво значение, че сме затворили училищата и университите – то публиката е същата, но пък в клубовете се смесва много по-качествено, без дистанцията, която се препоръчва да се спазва от 1 – 1,5 метра?! И протест не може, ама танци – давай!


Интересно е, след като шефът на отделение в Инфекциозната болница доц.д-р Мангъров най-отговорно заяви пред държавната телевизия, че случаите на коронавирус не са от събота, а от седмица, та и никой не отрече, поради каква причина по-точно се остави уикендът да събере в молове, дискотеки и на традиционните осмомартенски партита милиони хора, вместо в без друго лошото време веднага да бе обявена забрана, както е било редно,  и да не се рискува здравето на всички тези хора?!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

везни