01/02

Свързани новини

05.03.2020 15:12

100 ваучера по 1000 лева за мечтаната екскурзия от Lidl през март

Видян 1830 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

       За поредна година Лидл България дава възможност на своите клиенти да направят реалност своето мечтано пътуване. С кампанията „Който пазарува, пътува” 100 късметлии ще спечелят ваучер на стойност 1000 лв. за почивка до избрана дестинация в България или в чужбина. И още 100 клиенти, регистирали касови бележки, ще спечелят ваучер на стойност 250 лв. за туристическа услуга до избрана дестинация в България.


        Единственото условие за участие е да сте пазарували в магазините на веригата през март за не по-малко от 20 лв. и да регистрирате своята касова бележка на www.lidl.bg/pochivka. Сега е моментът да се включите в кампанията, като регистрирате своята касова бележка за минимум 20 лв. до 31 март. Няма ограничение за броя на касови бележки, които регистрирате. По-големият брой ще увеличи шансовете ви да бъдете сред 200-те късметлии. От началото на март всяка седмица ще бъдат теглени по 50 печеливши. Датите на тегленията са 9, 16 и 23 март и 1 април. Повече информация и пълните условия на играта можете да намерите на: www.lidl.bg/pochivka


       Тази година посланик на кампанията в социалните медии ще бъде Мона Гочев, която освен музикант, актриса и влогър, е и запален пътешественик. Съвсем скоро Мона ще сподели с феновете на вълнуващите приключения и своите малки тайни, които правят нейните пътешествия незабравими, като предпочитаните от нея и семейството й дестинации, как организира своята почивка, колко време подготвя багажа си преди пътуване и без какво не тръгва на път.


       В своя Инстаграм профил тя ще даде шанс на 5-ма късметлии, да спечелят ваучер за 20 лв., с който ще могат да пазаруват в магазините на веригата в цялата страна и да се включват във вълнуващото предизвикателство. Желаещите да участват, могат да следят профила й в Инстаграм https://www.instagram.com/monagocheff/.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

везни