Свързани новини

05.03.2020 14:22

ЦЦ не отрече за партия, само за датата

Видян 1944 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


„Мога да кажа, че на 19 април няма да правя партия”, заяви пред БНР Цветан Цветанов, бившият втори в ГЕРБ и настоящ шеф на Евроатлантическия център за сигурност, по повод на медийните публикации по темата.



„Но пък няма да скрия, че са много хората, които желаят да се направи нов политически проект, който действително да бъде на една по-здрава основа, за реални политики и за политики, с които действително да бъдат защитавани интересите на малкия и средния бизнес“, допълни той.



Цветанов коментира и темата за Барселонската афера и ясно се разграничи от премиера Бойко Борисов. „Има международна публикация в чужда преса – в Испания, и точно затова е темата за твърденията, че Борисов има къща в Барселона. Поставят се въпроси, на които не бих могъл да отговоря", посочи той.


„Аз съм близък до премиера, но много ясно съм разграничавал моите лични ангажименти и приятелски кръг, който имам, и хората, които действително изповядваме едни и същи ценности, и това, което в личен план е правил, както премиерът, така също и всеки един свободен български гражданин”, посочи Цветанов.



„Това, което сме имали като близост, е било чисто и само единствено в политически и партиен план и в управлението, когато съм бил в изпълнителната власт”, подчерта още веднъж той.



Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Егати Пауръ! 06.03.2020 08:05

    В Българията, всяка ВИЦА е със собствена партия, 400 станаха ли. Всеки мангал, като се види с повечко пари прави партия

  • 002 Anonimen 06.03.2020 08:02

    Май ти не си наясно 001. В така наречения демократичен свят партиите са ТОЧНО за това - да лобират за бизнеса. Дори и в ЕС е така - виж кой стои зад повечето депутати в ЕП - лобисти на Монсанто, Нестле,Биг фарма, големи петролни компании и пр. Плебса има право да избира фронтмени на различни бизнес кръгове. Такъв социален билдинг се нарича ПЛУТОКРАЦИЯ. Обратно, при камЪнизЪма плебса “избира“ най-верните отроци на Партията, дет не стават за нищо друго. Системата се нарича ПАРТОКРАЦИЯ.

  • 001 Anonimen 05.03.2020 14:50

    "...политики, с които действително да бъдат защитавани интересите на малкия и средния бизнес." Тоя цървул явно не е наясно с предназначението на партиите!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

стрелец

Финансовото ви състояние е поставено на изпитание

Финансовото ви състояние е поставено на изпитание.