Свързани новини

05.03.2020 11:17

УниКредит дарява 2 млн. евро за превенция на коронавируса

Видян 988 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

УниКредит дарява 2 млн. евро за превенция на разпространението на новия коронавирус (COVID-19). Средствата ще бъдат използвани за купуване на маски и медицинско оборудване в Италия. Подкрепата цели да подпомогне справянето с епидемичното разпространение на вируса в страната, която е сред най-засегнатите в Европа.


„Като група, чувстваме ангажимент да подпомагаме всички общности, в които сме представени. Да подкрепяме и подпомагаме работата на гражданска защита в Италия е важно за колегите в УниКредит“, коментира Жан Пиер Мустие, главен изпълнителен директор на УниКредит.


Освен това, през миналата седмица УниКредит обяви, че ще подкрепи активно регионите в Италия, които най-силно са засегнати от COVID-19 чрез разнообразни мерки. Сред тези мерки е и засилване на предлагането на отдалечени услуги, които дават възможност на клиентите да се обслужват без да ходят във филиали.


В тази връзка Андреа Казини, директор на УниКредит Търговско банкиране в Италия, коментира: „С тези мерки искаме да подкрепим засегнатите региони. Ще продължим да работим за това местните икономики да имат необходимата подкрепа и ще си партнираме с местните бизнеси, граждани и институции“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

козирог