Свързани новини

28.02.2020 09:26

Николай Пловдивски продължава да нарушава Закона за движение по пътищата, полицията си затваря очите

Видян 2709 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Аудито, в което се вози главата на най-голямата епархия, продължава да има устройство, предназначено за движение на автомобили със специален режим, съобщава podtepeto.com.

Според МВР това е в разрез със закона, но в същото време от полицията си затварят очите- няма никакъв ефект от проверката, назначена след наши публикации през лятото

„Аудито, в което се вози главата на най-голямата епархия у нас Николай Пловдивски, продължава да има устройство, предназначено за движение на автомобили със специален режим на обзорното стъкло. Режим, какъвто колата на пловдивската митрополия няма. В това се увери днес обективът на Под тепето”.  Това написахме на 9 септември, след като преди това посветихме няколко публикации на синята лампа на духовническата лимузина. Пишем го и днес. Защото ситуацията не се е променила.  Владиката продължава да нарушава закона и очевидно на никого не му пука.

Днес той бе докаран с представителното Ауди на епархията пред Общински съвет. Николай Пловдивски излезе с подкрепата на други духовници от автомобила и с патерици се отправи към пленарната зала, за да открие тържественото заседание, свързано със 150-годишнината от издаването на султанския ферман за учредяване на Българската екзархия. Лъскавото возило спря на метър от няколко полицаи, които за пореден път не видяха очевадното закононарушение- синята лампа на обзорното стъкло, каквато кола без специален режим не може да има.

Припомняме, че след публикация в Под тепето през лятото директорът на пловдивската полиция старши-комисар Йордан Рогачев назначи проверка и обяви, че когато тя приключи ще бъдем уведомени за резултатите от нея. Това той сам заяви на 9 септември. Обявени резултати до днес няма, а синята лампа си стои.

Преди това, на 20 август, на наше питане от ОД на МВР отговориха, че са извършили проверка, която установила, че действително Аудито със специална синя лампа, се използва от Пловдивска Света Митрополия, но към датата на провеждането ѝ то се намирало извън


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

дева

Днес може да се чувствате малко по-странно

Днес може да се чувствате малко по-странно и да ви се