Свързани новини

26.02.2020 14:06

Гешев: Ще извършим пълна проверка на приватизацията на Пловдивския панаир

Видян 1447 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Прокуратурата ще извърши пълна проверка на приватизацията на Пловдивския панаир. Това увери главният прокурор Иван Гешев в Кричим, където е във връзка с операция срещу битовата престъпност, предаде Нова тв.


По-рано през деня стана ясно, че депутати от ГЕРБ и „Обединените патриоти” искат да се провери как е приватизиран Пловдивския панаир и проверка на Георги Гергов.


„До момента, в който тръгнах на тук, нямаше депозиран сигнал от депутати от парламента. Подходът ще е еднакъв в идентични случаи – ще извършим пълна проверка, ще съберем всички документи, ще анализираме ситуацията, ще бъдат снети обяснения. Предстои пълна проверка и по този случай”, заяви Гешев.


 „Никой не е недосегаем от закона”, допълни главният прокурор. „Ако се потвърдят данни за престъпления, ще подходим както във всеки случай независимо дали става въпрос за Гергов, или някой друг, или социално слаби”.


Относно бившия екоминистър Нено Димов и обвиненията, че прокуратурата е „извършила политическо убийство”, Гешев коментира, че прокуратурата не се интересува как политиците ще интерпретират действията й. „Имаме си нашата работа, а тя е когато има доказателства и данни за нарушения на закона, да спазваме закона. Какво смята една партия – изобщо не ме интересува”, каза главният прокурор.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

дева