Свързани новини

26.02.2020 10:49

Свалиха кашлящ журналист от самолета на Борисов

Видян 2894 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Репортерката на "Труд" Павлина Живкова не бе допусната на борда на правителствения "Ербъс" в резултат на предпазните мерки срещу коронавируса. Тя бе прегледана от медицинските екипи на място и бе установено, че има вирусно заболяване, което не е коронавирус. Заради правилата обаче медиците решиха да я върнат от самолета, предаде 24 часа.



Днес рано сутринта тя трябваше да лети с премиера Бойко Борисов и 10 министри до гръцкия град Аликсандруполис. Там ще се проведе съвместно заседание на правителствата на България и Гърция.


Заради кашлица репортерката обаче не бе допусната на борда на самолета в последния момент. Правилата важат за всички, ако имаше министър с кашлица и него щяхме да свалим, коментираха медици. Д-р Ангел Кунчев - главният държавен здравен инспектор, който по това време провелявал мерките на летището, също бил на мнение, че репортерката трябва да бъде оставена в София.

 


"Всички разбраха, че свалената репортерка от правителствения самолет заради кашлица е нашата Поли от "Труд". Още се чудя дали на висшите 11 тикви им е олекнало, след като хремавата Поли Живкова не се е оказала сред тях. Значи излиза, че тя "спасява" 11 души и още една сурия колеги и колежки, ама я пускат да ходи сред хиляди най-обикновени хорица, които ще дишат замърсения с "короната" въздух? Не им ли мина през пипето, че щом застрашава тях, ще застраши всички останали - да кажем няколко милиона ????


Вече си задавам въпроса - дали не е по-добре още щом се върнат от Гърция тези 11 "великана" да ги затворим за 14 дни в сградата на Министерския съвет, докато премине инкубационния период, а за по-сигурно и 21 дни (нали някои казват, че толкова били дните). Но без да имат право да говорят по телевизорите, а който иска - да им носи храна и вода - гербаджии бол има. По закон за карантина трябва болничен. Ананиев лично ще им го издаде, нищо, че не е джипи. Освен това болните хора имат и замъглено съзнание и не се препоръчват тв изяви.


Белким си отдъхнем от пореднага пиар акция на правителството и баш началника му. Тези хора, освен подобни идиотщини, друго не могат да измислят... То покрай тях и мен ме хвана болестта, щото идиотията е прилепчива", коментира Мариела Балева от Труд.

 

Междувременно правителството на България вече кацна успешно в Гърция. Премиерът бе посрещнат от гръцкия външен министър Никос Дендиас.

 

 

 

 

 

 

 



Етикети
, , , , , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.