Свързани новини

25.02.2020 11:43

САЩ изпратиха ракетен миноносец в Черно море

Видян 1749 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Американският ракетен миноносец USS Ross e изпратен в акваторията на Черно море, за да проведе операция по укрепване на регионалната стабилност по море, обявиха на официалния си уебсайт Военноморските сили на САЩ, цитирани от ТАСС и Фокус.


Освен това присъствието на американския разрушител е предназначено да демонстрира засилена ангажираност на САЩ със съюзниците от НАТО. „Ракетният разрушител USS Ross от типа „Арли Бърк“ започна международен транзит на север към Черно море на 23 февруари 2020 г., за да проведе операции по сигурността и да засили регионалната стабилност в морето, както и да демонстрира съвместно с нашите съюзници в НАТО и партньори в региона готовност и военноморски способности“, се казва в изявлението.


По-рано Националният център за управление на отбраната на Руската федерация информира, че Черноморският флот на Руската федерация наблюдава американския ракетен миноносец USS Ross, който e влязъл в Черно море.


Американските военни кораби периодично навлизат в Черно море, посочва руската агенция. ТАСС припомня, че през декември миналата година същият разрушител влезе в югозападната част на Черно море и също беше ескортиран от сили на Черноморския флот. През ноември руската фрегата "Адмирал Есен" и малките ракетни кораби "Вишний Волочек" и "Орехово-Зуево" също придружаваха разрушителя "Портър“ на ВМС на САЩ, който влезе в южната част на Черно море.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

телец