Свързани новини

24.02.2020 09:25

4-та проверка на 3-кратно преизпълнен безупречен европроект: тормоз

Видян 4942 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Какво бихте си помислили, ако приключен през 2018 г. европейски проект бъде проверен за 4-ти път в държава, в която несъществуваща сграда се ремонтира с европари за 1,5 млн.лв. и това никому не прави впечатление, 300 млн.лв. за къщи за тъщи се харчат, без лявата да знае какво прави дясната и контрол се осъществява чак след избухването на медиен скандал, а язовир Студена бе източен, за да се прикрие кражба на 25 млн. лв. пак от еврофондовете от неосъществения ремонт на съоръжението и губещата 75% от водата местен водопровод, та 100-хиляден Перник остана на режим? Тези неща не са интересни за одитиране. Интересни са вече проверените 3 пъти и преизпълнени над 3 пъти проекти.



Бихте си помислили, че някой някого иска да опраска, нали?!



В държавата на тоталния безпредел, на административния произвол, където няма виновни нито за изтичането на данните на 6,1 млн. души от НАП, нито за несъбраните от приходната агенция 20 млрд.лв., които сама признава, нито за прахосничеството на милиони евросредства за информационни системи на данъчната ни служба, които очевидно не действат.



Та в тази точно държава, точно финансовото министерство, за което разбираме, че преувеличава растежа с повече от 2 процента и това се доказа от експертите, същото това министерство е тръгнало да гони
едни 12 177 лева разходи за медии.



Парите, при това, са дадени, а срещу тях е получена площ за 39 600 лв.: проектът е преизпълнен над три пъти!
Поради което всичките му 3 досегашни проверки: вътрешна на управляващия орган, външна българска и външна от Европейската комисия, са минали отлично.



Понеже под вола няма теле!



Още повече става въпрос за средства не от български бюджет, не съфинансирани от България, а на самата Европейска комисия, на Брюксел.
Или някой някого сплашва чрез властта и държавата, която явно смята за лична собственост, или пък подсеща неправилните хора да не дръзват да кандидатстват с умни, необходими и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 24.02.2020 16:28

    ЗА ТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТАКИВА "РАДЕТЕЛИ НА ИСТИНАТА". МА КОЙ ЛИ ВЯРВА ? ВИЕ САМИТЕ ДАЖЕ НЕ СИ ВЯРВАТЕ !!!!!

  • 001 Anonimen 24.02.2020 10:39

    Кметът на София е Вашият човек!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

скорпион