Свързани новини

22.02.2020 09:22

Крадци съблякоха голо и обраха дете в автобус 404 в София

Видян 2174 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     14-годишно момче беше съблечено голо до кръста, след като крадци го обраха в автобус в София. Свидетел на агресията станала журналистката Мария Кадийска. За NOVA тя разказа какво точно се е случило.

Рейсът се е движил по линия 404 в посока „Дружба”. Между „Подуяне" и „Редута" около 19:10 ч. се чули викове от задната част на превозното средство. Детето крещяло: „Обраха ме, обраха ме”.

Зам.-директор на столично училище, която пътувала в рейса, веднага сигнализирала на телефон 112. Никой от присъстващите мъже не се е намесил да предотврати гаврата.

Кадийска обясни, че е възмутена и от реакцията на шофьора. След като две жени го помолили да спре, той отвърнал „Това е България” и продължил да шофира. По-късно спрял, но без да отваря вратите. Крадците със сила успели да ги отварят и избягали. Оказало се, че и камерите в автобуса не работят.

Момчето разказало, че живее в спортен интернат. Детето обяснило, че е джудист и е било облечено с тениска и суитшърт с надпис ЦСКА. Преди да слезе, една от жените в рейса съблякла дреха от своята дъщеря и го облякла.

„Бях с екип на джудо ЦСКА. Искаха да го махна. Единият ме удари и ми каза: „идвай с нас, ще те набием”. След това останах само по долнище и те разбиха вратата и избягаха. Може би са левскари, защото ме питаха „Ти от ЦСКА ли си?” и аз казах „Да”. Дадоха ми яке, за да не ми е студено и се прибрах”, разказа детето.

„Всички хора от автобуса чуха как група момчета в задната част нещо се боричкат. Автобусът спря със затворени врати и младежите започнаха да блъскат по задната врата. Ние мислехме, че ще я счупят, но успяха да я отворят и да изскочат. И автобусът си продължи”, разказа очевидец.

В ефира на „Събуди се” директорът на Столичния автотранспорт Слав Монов даде повече подробности за случилото се в автобуса. „Инцидентът се е случил в петък вечерта, малко след 19 часа. Нашият водач е чул, че има конфликт и според него всичко се е случило в рамките на 30 сек. Автобусът е спрял на червен светофар, като през това време вратата е насилствено отворена и въпросните лица се отправят в неизвестна посока”, каза Монов.

„Водачът е чул, че има шум и, че възниква някакъв конфликт, но не е имал време за реакция. Въпросното момче, след инцидента, е пътувало до шофьора, докато слезе на спирката си”, добавя той.

„Инцидентът се е случил в един от 400-те нови автобуса, там има камери. Днес технически лица ще свалят записите и ще ги предадат на МВР”, заключи Слав Монов.

 

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

дева

Днес съсредоточете усилията си върху завършването на текущите проекти

Днес съсредоточете усилията си върху завършването на