Свързани новини

21.02.2020 14:55

Испанската полиция официално обяви, че разследва Борисов

Видян 5542 пъти | Коментари 3
Гласували 4 рейтинг: 3.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    "Срещу премиера на България Бойко Борисов се води разследване, но тъй като то не е приключило, не можем да дадем повече информация". Това заявиха от пресцентъра на полицията в Каталуния пред вестник Сега.


На два пъти днес министър-председателят коментира новината:


    "Нямам нито къща, нито някакъв бизнес в Испания. Казвал съм го сто пъти досега, казвам го отново. Не знам защо се замесва името ми".


Днес изданието El Periodico от Барселона обяви, че автономната испанска област Каталуня разследва дали Борисов е свързан с международна схема за пране на пари.


По-късно пред българските журналисти в Брюксел добави още няколко изречения и намекна, без да го назове поименно, за роля на президента Румен Радев в разследването срещу него.


    "В Барселона съм ходил преди 15 години като кмет. Не са мои пари, нямам нищо общо и с тези фирми и никоя служба не ме е търсила да ме запита това вярно ли е. Аз се отнасям с разбиране към всички разследвания на моя съсед по месторабота с неговите шествия. Не знам защо тръгнаха в тази посока. Защото по всички телевизии го правеха по евроизборите. Децата, разузнавачите от ГРУ (руското Главно разузнавателно управление – б.р.), които сега са в Европарламента, го говореха всичко това. Това беше преди близо година. Отговорих, отговорих, отговорих, предаде OFFNews.bg.


    Борисов допълни: Аз ги разбирам тези ченгеджийски номера. Те са много ясни. Преди два месеца ни предупредиха. Трябваше да излиза по една статия в понеделник, вторник, сряда, четвъртък. Обаче нещо се объркаха. Целта беше шествието да е пикът, да се направи пуч.“


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 22.02.2020 21:16

    А всичко е толкова лесно и просто. Прави се ДНК тест на детето и на Боко и всичко е точно.

  • 002 Тихомир Томов 21.02.2020 16:29

    Ченгеджийски номера са "уплашените " студентки от уж симпатизанти на БНС и воят на евреите срещу Луков марш ...........................

  • 001 иван 21.02.2020 15:32

    Просто ни затри тази кратуна като народ!Народен Съд и да си заработва прехраната в централния софийски затвор,заедно с цялата крадлива клика гербери и измислени бизнесмени.Дажбата да е като на пенсионерите,създали тази държава и ограбени от тиквите.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

дева