Свързани новини

21.02.2020 15:31

Фалшиви данни за растежа: БСП

Видян 2783 пъти | Коментари 5
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В декларация от името на БСП депутатът Румен Гечев поиска оставката на премиера Борисов и на цялото правителство. Той обвини властта в манипулиране на данни за икономическия  ръст на страната, предаде БНР.


Гечев се позова и на заявеното пред "Хоризонт" от заместник-председателя на Европейската комисия Валдис Домбровскис, че България няма да влезе в "чакалнята на еврозоната"   в края на април, а няколко месеца по-късно:


"И причината дами и господа, ние твърдим е - манипулация на статистически данни с цел заблуда на българския народ и заблуда  на Европейския съюз и неговите институции. Затова се дава заден за чакалнята (на еврозоната), защото растежът не е 3,3, защото ние въобще не сме сред първите страни на ЕС, ние лазим по дъното на ЕС. Заради това манипулиране на данни ние искаме незабавно оставката на премиера Борисов и на цялото правителство".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Бай Пешо 22.02.2020 09:49

    Почакайте да видим какво ще излезе от Барса.

  • 004 Асистент ГеПчев 22.02.2020 08:49

    Този червен боклук, довел икономиката ни на кота -0.00 по времето на Виденов, вместо да продължава да чува звъненето на окови и белезници, отново надава вълчи вой от глад и жажда за нови кражби

  • 003 Anonimen 21.02.2020 17:21

    преди 5-10 г. ББ честваше поредният милиард-пишеше по вестниците и келнерка го е казвала от ресторант....да не се прави на беден др.ББ...

  • 002 Anonimen 21.02.2020 16:58

    Тоя Евро - Съюз е голяма работа бе ! Та чакалня да ти вземат част от парите дкато чакаш ; Та Еврозона да се повтори 1997 г. ( за справка виж Германия и Гърция . Германският Премиер викаше " За бога братя не купувайте ) . Къде по света има съюз ( федерация ) където да големите държави в съюза да се подиграват на по-малките , като им поставят изкуствени вътрешни бариери . България е била в СИВ . Никой не я принуждаваше да си сменя националната валута - лева за да й бъдело по-така де ... добре. България без своят лъв ще бъде нищо . Слушайте и гледайте какво ви говорят топ - икономистите отвъд Океана .

  • 001 Футболиста 21.02.2020 15:10

    Еййййй, разбиха империята на един олигарх и всичките му приятелчета тръгнаха да го защитават. Сега ще чуем, че Б.Б. е хомосексуалист и затова искал Истанбулската конвенция. Този филм сме го гледали, господа комунисти!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

лъв

Доста работа ви чака днес


Доста работа ви чака днес. Със сигурност няма да