Свързани новини

15.02.2020 08:00

Борисов: Нямам нищо общо с подслушванията

Видян 1347 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Аз не само че нямам достъп до СРС-тата, а и всички специални разузнавателни средства се разрешават от съда, заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти след Мюнхенската конференция по сигурността. „Не искам по никакъв начин да ме замесвате. Когато има такива скандали не е добре за стабилността. Това семейство трябва да стои по-дълго на власт, за да видят хората, че за тях себелюбието е най-важно. Това показва, че няма скрито-покрито. Не е естествено да воюват институциите. Не ми харесва. Не искам да участвам в този маскарад“, категоричен бе премиерът Борисов, предаде Епицентър.


Бойко Борисов коментира и изказването на Антон Кутев днес в парламента, който обвини за подслушването на държавния глава лично Борисов.


"Верно ли такива глупости приказва? Той не познава закона. Това, че някой се е къкал и мъкал и после омазал, изведнъж мен ме замесват в тази работа. Аз не само че нямам достъп до СРС-тата, а и всички специални разузнавателни средства се разрешават от съда. Къде има разрешени СРС-та срещу президента? Партията на Радев ме подслушваше в тоалетната. Това, че някой е цопнал, не значи, че аз съм виновен. Заклевам се, че нямам нищо общо", каза премиерът.


"Има много сериозни теми, които да засегнем. За разлика от предишни министри и премиер, аз нищо не съм скрил нито тук, нито в Белия дом. Проблемът с миграцията е първият за Европа. Отново затвърдих позицията си, че съм за мира в Черно море,", каза още министър-председателят Бойко Борисов пред журналисти.


"Доколкото знам, тръбите се складират край Димитровград и Стара Загора, така че да форсираме и интерконтектора с Гърция. България трябва да стои централа, защото е зкупила ядрени реактори. Тръмп ме окуражи да направим централата и изпрати ядрени експерти у нас. Сега се очакват нови експерти", разкри той.


"Действам с голяма увереност, защото знам, че съм прав и тук нямам никакви съпротиви",добави министър-председателят и се похвали, че днешното му изказване е било най-бурно аплодираното.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

риби

Доста енергичен работен ден

Доста енергичен работен ден, а вечерта множество срещи