Свързани новини

14.02.2020 13:27

Колата, возеща министър Кирилов, паркирала на тротоар редовно

Видян 1169 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Скандал с паркирането на колата на Националната служба за охрана, обслужваща правосъдният министър Данаил Кирилов избухна в социалните мрежи. Съсед на министъра написа гневен пост във Фейсбук, в който разказва какво прави шофьора на автомобила. "Всеки ден по няколко пъти този индивид /шофьора на министъра на правосъдието Данаил Кирилов/ преседява понякога почти по час паркирал на тротоара докато го чака пред входа на блока, където живее", пише с възмущение мъжът, предаде Сега.



Новината бързо превзе публичното пространство и това накара и Кирилов, и НСО бързо да се извиняват през социалните мрежи.


"Моля да приемете извиненията ми по този случай! Поемам отговорността изцяло, без да оспорвам твърденията в коментара, които са необективни, неистински и пресилено преднамерени. Досега съм ползвал служебен автомобил изключително ограничено, но сега заявявам, че такъв автомобил повече няма да влиза, спира, престоява в квартала, в който живея. Мнозина от Вас редовно ме срещат по софийските улици, значи, ще ме виждате още по-често. Специално поднасям извинения на моите съседи, ако по някакъв начин са изпитали притеснение, но Ви уверявам, че съм се убедил във внимателността и съобразителността на екипа от НСО да се стремят да съобразяват обстоятелствата добросъвестно. Извинения! Съжалявам", гласи още съобщението на Данаил Кирилов.


Междувременно от НСО също поднесоха своите извинения за случая. В изпратена до медиите позиция се казва, че службата не толерира подобно поведение от свои служители.


"По повод информация, споделена от граждани в социалните мрежи за автомобил на НСО, заснет при престой на тротоар в столичен квартал малко преди 10.00 часа на 13 февруари, Националната служба за охрана (НСО) поднася искрени извинения на живущите в района за евентуално причинени неудобства. НСО уверява, че подобно поведение няма да бъде толерирано от ръководството на Службата и на водача ще бъде отправена строга забележка", казаха от НСО.



Етикети
, , , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

везни

Приятелските чувства ще надделеят над любовните

Приятелските чувства ще надделеят над любовните и