Свързани новини

14.02.2020 12:27

Западът да се намеси по-активно във военните конфликти по дипломатичен път: премиерът

Видян 1198 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С баварския премиер, с другите колеги ще обсъдим това, което правим по Западните Балкани, също така как България се е справила с нелегалната миграция, как по границата ни залавяме рекордни количества наркотици“. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов при посрещането на летището в Мюнхен от екип на YOU TUBE канала на Мюнхенската конференция по сигурността.


Интернет каналът от миналата година осигурява цялостна информация за форума, включително зад кулисите на събитието. Тя достига до милиони зрители по цял свят чрез профилите в социалните мрежи на участниците във форума.


„Западът – бих нарекъл така Европа, Щатите, Канада трябва да се намесят по-активно в множеството военни конфликти по дипломатичен път, за да договорят мира – в Либия, Сирия, Иран, Ирак, Афганистан, навсякъде, където има проблем“, отбеляза премиерът Борисов пред зрителите на YOU TUBE канала на Мюнхенската конференция по сигурността.


Българският министър-председател бе категоричен, че в момента тероризмът, нелегалната миграция, а сега и коронавирусът са голяма паника в света. Той добави обаче, че път за справяне с всички тези предизвикателства са дипломацията и мирът.


„България е много близко и до Черно море, и до Сирия, и до Либия, Иран, имаме контингент в Афганистан, заради събитията в Босна и Херцеговина и там имаме военнослужещи. Много трябва да се работи“, заяви още премиерът Бойко Борисов. Той добави, че му предстои среща с министър-председателя на Свободната държава Бавария Маркус Зьодер. „С него сме приятели, България и Бавария са братски народи“, отбеляза премиерът Бойко Борисов.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

50 години Volkswagen Golf

50 години Volkswagen Golf

Германският автомобилостроител Volkswagen ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля