Свързани новини

14.02.2020 11:42

БСП: Симеонов е един от най-сериозните проблеми на демокрацията

Видян 1242 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Цинизмът, който проявихте към майките на деца с увреждания не е бил случайна проява на социална неадекватност. Днес заплашвате журналисти. Какво да очакваме докрая на мандата? ПРоблемът, г-н Симеонов, не са медиите. Днес един от най-сериозните проблеми на българската демокрация сте вие. Това каза по време на петъчния парламентарен контрол народният представител от ПГ на „БСП за България“ Антон Кутев в декларация от името на група, предаде Фокус.


„Във връзка с отправени обвинения в корупция от заместник-председателя на Народното събрание към журналисти от различни медии ние от БСП изразяваме сериозната си загриженост за състоянието на медийната свобода в България. Обвиненията в корупция за публични личности трябва да бъдат надлежно доказвани преди да бъдат отправени, защото в противен случай те се превръщат в клевета“, заяви още Кутев.


Според него не могат да се привикват журналисти в прокуратурата, защото това нарушава Конституцията на страната.


„Мен ако питате, не можете дори да си го помисляте, защото с подобни мисли в главата ставате опасни за демокрацията. Със сигурност не можете да управлявате европейска държава, докато не разберете, че има ценности, които са над личното ви его, че изобщо не може тези ценности да ги поставяте на съмнения. Не и в нашата държава, не и в нашата демокрация. Нещо мръсно и нечистоплътно броди из коридорите на властта и всички го усещаме. Журналистите го и виждат. Тези от тях, които още не са се поддали на страха и малодушието го отбелязват и разказват. Точно тези журналисти трябва да защитаваме, а не вие да ги заплашвате“, обясни Кутев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 14.02.2020 12:17

    Да,съгласни сме!!! Но,КОЕ "бсп" казва ТОВА? Това дето преименува себе си на "герб",ТОВА дето ПОДМЕНИ листата за Евровота,или ДРУГОТО????

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

дева