Свързани новини

13.02.2020 15:46

Сачева надмина Гьобелс: Майките

Видян 1656 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

БСП е против да се отменя законът за личната помощ, обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на брифинг в НС. Според Левицата законът не може да функционира нормално, защото държавата не дава пари.  „Правителството иска да отмени закона, посочи Нинова - Личната помощ е в хаос.  Тя поиска широка обществена дискусия по темата.


От ПГ на БСП се срещнаха с майките от Системата ни убива. Те обявиха, че отново организират национален протест, който трябва да започне през март.  „До тук със заплахите, войната беше обявена от нея”, заканиха се те.


Вера Иванова от организацията обвини социалният министър Деница Сачева, че води медийна пропаганда срещу тях и техните деца. „Тя ни обижда по всякакъв начин, изтъкна майката по повод тази пропаганда - искаме нейната оставка, няма какво да губим”. Според майките Сачева не искала да разговаря с тях.


Венелина Казанджиева от Системата ни убива припомни, че официално 13 000 души остават без лични асистенти. Майките са проучили, че те са най-вероятно повече- 26 000. Нямало истини в думите на Сачева по повод закона за личната помощ. Чрез този закон парите стигали до нуждаещите се, според Казанджиева.


„Начинът на оценка на нуждите на отделните хора с увреждания бил справедлив. Тя надмина Гьобелс”, категорична е майката.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

лъв