Свързани новини

13.02.2020 13:15

От 2 юни България Ер стартира нова въздушна линия до Валенсия

Видян 1391 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 2 юни националният авиопревозвач “България Ер” стартира редовни директни полети до Валенсия - третия по големина град в Испания. Пътуването между София и магнетичния град ще се изпълнява всеки вторник в удобни следобедни часове.

Еднопосочните самолетни билети до Валенсия са на изгодни цени от 79 евро, а двупосочните - от 149 евро. В стойността на билетите на „България Ер“ са включени всички летищни такси , 1 бр. ръчен багаж до 10 кг,  както и дамска чанта или чанта за лаптоп, кетъринг на борда и безплатен чек-ин.

Със старта на новите полети до Валенсия,  това ще е петата дестинация в Испания, до която националният ни превозвач „България Ер“ лети. В момента авиокомпанията изпълнява редовни полети до Палма де Майорка, Барселона, Малага и Мадрид.

Разширяването на портфолиото от дестинации е и част от дългосрочната стратегия за развитие на „България Ер“ и поредна стъпка към осигуряването на широка палитра от възможности за пътувания на  пътниците. Едва преди по-малко от месец националният превозвач обяви официално и още една нова директна линия – до Санкт Петербург. Полетите от София до Санкт Петербург и обратно ще се изпълняват всяка сряда и събота, като първият от тях стартира на 18 април. Осигурени са и удобни връзки с тръгване от Варна.



Повече информация може да откриете на www.air.bg, както и в Центъра за обслужване на клиенти на callfb@air.bg.  


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

дева